vrijdag 25 november 2011

Wie is Puck...


Wie is Puck... Ja... Puck bestaat niet... of eigenlijk wel... maar zo heet ik niet. Waarom de naam Puck? Omdat ik dat wel een leuke naam vind... en ik niet onder eigen naam wil schrijven. 

Wie is de dame achter Puck, ik ben getrouwd, heb 3 kinderen, een eigen bedrijf en een foeilelijk huis... 

Ik hou van mijn hubby, kinderen en mijn dochters konijn. Ik hou van zon, licht, bloemen, mooie kleuren, Chanel No 5, stijl, mooie snit (kleding), stiletto's, kaarsen, gezelligheid, sfeer, mooie inrichting, lekker eten, en verder alles wat mooi is

Ik hou niet van liegen, standaard, kleurloos, somber weer, vroeg op staan en heb de pest aan het huishouden.

Ik ben van nature nogal chaotisch, wispelturig, een wandelende ramp in de keuken, denk nogal zwart wit, super creatief, kan niet stilzitten, doodmoe, depri, kwebbelt graag, optimistisch en zit geregeld in de knoop.

Waarom dit blog... Soms... nou eigenlijk vaak... wil ik gewoon even kletsen over ditjes en datjes... Soms... of eigenlijk geregeld... wil ik gewoon even tetteren over ditjes en datjes... Soms... best wel geregeld... wil ik gewoon gillen van frustratie óver ditjes en datjes!

5 opmerkingen:

 1. en ben ik zus nr.3? Feest der herkenning, die opruimblogjes! Het borrelt en bruist van binnen bij mij, maar ik durf nog niet te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik check even de reactie-moderaten of zoiets...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha, en dan zou ik je zus nummer 4 kunnen zijn....80% matching... behalve dan dat ik 2 kinderen heb, en ik vind mijn huis wel mooi, daar heb ik wel voor gezorgd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jahaaa, en dan ben ik zus nr. 5 ... En ik heb het idee dat we een geweldige zussendag zouden hebben. Als die er kwam ☺

  BeantwoordenVerwijderen