donderdag 12 november 2015

Klop... klop... klop...Tsja... Moet ik me nu weer gaan voorstellen of zegt de naam Puck al genoeg... Mja... Nou ja... Ieder geval, mijn laatste blogberichtje hier was 26 april 2013... Da's toch rap zo'n 2,5 jaar geleden. Als ik ziek was werd het hier wel eens stilletjes, maar over het algemeen blogde ik vanaf 25 november 2011 toch wel heel geregeld.

Nu is er in de loop van die 2,5 jaar aardig wat veranderd... Manlief... was geen manlief... en dat heb ik hem vorig jaar mei 2014 verteld. Dat gaat bij mij niet standaard dat je het wel merkt, er was ook geen ruzie in de tent (tenminste... ik was inmiddels aangepast) en ook de buitenwacht merkte niets... Behalve Oudste die het syndroom van Asperger heeft...  hij wist het wel!! Toen ik het er met hem over had zei hij heel droog "Dat zat er aan te komen...".

Ik heb er trouwens wel bijna een jaar over gedaan om uit te vissen wat er nu mis was met mijn huwelijk. Dus vanaf augustus 2013 trok ik mijn kop eindelijk uit het zand. Ik doe dat rustigjes op mijn gemakje. Ook stilletjes. Géén hond die het wist. Geen beste vriendin, geen zus, geen moeder... Dat moest ik zelf uitzoeken en uitvechten. En ook zonder meningen en adviezen van anderen. Want die brengen mij alleen maar van de leg, of van de wijs, in de war of ik wordt er bang van. Als ik wat wil weten of overleggen kom ik vanzelf wel boven water met die vraag...

Dus... de startpagina... 'Wie is Puck...' klopt dus niet meer... Ik zal hem dus maar efkes overnieuw bakken...

Wie is Puck of eigenlijk de 'nieuwe Puck'... Ja... die nieuwe Puck bestaat nog steeds niet... Tenminste ik reageer nog steeds niet op die naam, maar ik vind het nog steeds een leuke naam. De reden omdat ik ook nog steeds niet onder eigen naam wil schrijven. 

Wie is de dame achter Puck, ik ben sinds 1 mei dit jaar gescheiden, heb 3 kinderen (jongen, meisje, meisje), een eigen bedrijf en een iets minder foeilelijk (huur)huis(je)... Ik ben er dus op vooruit gegaan, hahaha.

Ik hou inmiddels van een ander manneke... en hij is een lief manneke, die in het zuiden van Nederland woont en die ik al vanaf 1980 ken... Voordat je van alles gaat fantaseren hij is niet de reden van mijn scheiding. Ik hou van mijn kinderen en mijn dochters konijn (nog steeds hetzelfde konijn hahaha). Ik hou van zon, licht, en mijn daglichtlamp (kan ik zo niet zonder hè), bloemen, mooie kleuren, Chanel No 5, stijl, mooie snit (kleding), stiletto's, kaarsen, gezelligheid, sfeer, rust (zo héérlijk), mooie inrichting, lekker eten, en verder alles wat mooi is

Ik hou niet van liegen, standaard, kleurloos, somber weer, vroeg op staan en heb de pest aan het huishouden (ook dat is nog steeds niet veranderd... Het is trouwens wel een stuk gemakkelijker geworden, maar dat terzijde). Ik heb een hekel aan gevloek, geschreeuw en geruzie. En op eieren lopen, daar heb ik ook een broertje dood aan.

Ik ben van nature nogal chaotisch, wispelturig, een wandelende ramp in de keuken, denk nogal zwart wit, super creatief, kan niet stilzitten, doodmoe, depri, kwebbelt graag, optimistisch en zit geregeld in de knoop.

Waarom dit blog (toch weer)... Soms... nou eigenlijk vaak... wil ik gewoon even kletsen over ditjes en datjes... Soms... of eigenlijk geregeld... wil ik gewoon even tetteren over ditjes en datjes... Soms... best wel geregeld... wil ik gewoon gillen van frustratie óver ditjes en datjes! Daar is nog niks aan veranderd!

4 opmerkingen:

  1. En mooi dat je nu wél een manlief hebt ;-) Dat rijtje klinkt trouwens ontzettend goed: bloemen, mooie kleuren, Chanel no. 5, stiletto's en alle andere dingen die mooi zijn. Had ik zo kunnen zeggen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Puck, lang niet gesproken/gelezen :-). Ik heb je logjes in omgekeerde volgorde gelezen zie ik nou, maar wat een verhaal, en leuk dat je er weer bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welkom terug. Fijn dat het weer beter met je gaat.

    BeantwoordenVerwijderen